Alain Ducasse au Plaza Athénée- sztuka i piękno naturalności.
Alain Ducasse (Francja /Monaco)
“Nasza kuchnia interpretuje pojęcie „hojności natury”, celebrując trylogię ryb, warzyw i zbóż. Dieta bardziej zgodna z naturą i lepsza dla twojego zdrowia.”
-Alain Ducasse
Ten wspaniały francuski szef kuchni (z obywatelstwem Monako), stoi na czele 30 restauracji na całym świecie (w tym trzech z trzema gwiazdkami Michelin) i kolekcji niezależnych hoteli.
Jego podejście opiera się na dwóch głównych pragnieniach: dzielić się swoją pasją do dobrego jedzenia i przekazać swoją wyjątkową wiedzę kulinarną.
Restauracja Alain Ducasse w hotelu Plaza Athénée w Paryżu jest jedna z nagrodzonych 3 gwiazdkami Michelin.
Lokal ma niezwykły wystrój i serwuje potrawy inspirowane trylogią ryby-warzywa-zboża. Zdrowsze i bardziej naturalne, bardziej szanujące planetę. Restauracja zapewnia swobodną i niemal instynktowną interpretację Haute Cuisine, ujawniając oryginalny smak produktów, od szlachetnych po skromne, wszystkie wyjątkowe.
Szefem kuchni w Alain Ducasse w hotelu Plaza Athénée jest Romain Meder.
- Alain Ducasse
- w Alain Ducasse au Plaza Athénée.
- w Alain Ducasse au Plaza Athénée.
- w Alain Ducasse au Plaza Athénée.
- w Alain Ducasse au Plaza Athénée.
- w Alain Ducasse au Plaza Athénée.